top of page
avalor-transparent-for-color-bk_edited.p
6_GTWO_Practitioner_Logo.png
Reconnective Healing will change your life
Meet Lorenza

Ik ben ook officieel Access Consciousness Bars, Energetic Facelift and ESSE Practioner, Reiki Master, gecertificeerde Bush Flower therapeut van Australian Bush Flowers Essences, gekwalificeerd Holistic Pulsing therapist en Talk To the Entities (TTE) expert. Ook expert in andere soorten bloesems zoals bv. Bach Bloesems, heb veel kennis en ervaring met Etherische oliën. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Asia Pacific International Academy of Biochemic Medicine, en werd hierbij Schüssler Salts therapeut.

Access_bars_logo.jpg
esse.png
zz-wa3-logo.gif
australian-bush-flower-esse.jpg
IMG_7852.jpg

Lorenza Avanzato

     Spiritual Coach - Energy Manipulator

  Emotional Alchemist - Body Energy Worker

Reconnective Healing Foundational Practioner
6_GTWO_Practitioner_Logo.png

Wie is een "healer"?

 

Ik heb geleerd om alles los te laten van wat ik heb geleerd, van alles wat ik heb bereikt ... alle kennis, alle boeken, alle certificaten ...
Ik zie dat de energie "IS" ... Het is heel eenvoudig om het te ontvangen, om ermee te communiceren ... "ONTVANGEN niet verzenden." Ik vond alle antwoorden in Reconnective Healing, ik zie transformaties in mij en in het leven van de klant,
ik zie kleine en grote synchroniciteit die ons leven gemakkelijker en meer vloeibaar maakt ... Ik zie onverklaarbare genezing ... Ik zie harmonie de chaos veranderen en ik voel het geluk van een kind.

 

Ik ben Italiaanse en woon in België, meer bepaald in Vlaanderen in de buurt van Antwerpen. Ik spreek Nederlands, Engels en natuurlijk Italiaans. Reconnective Healing is de taal van de Matrix waarin we allemaal het leven ervaren en waar alle veranderingen mogelijk zijn.
Als u op zoek bent naar een Reconnective Healing-sessie, help ik u, maar bv. ook uw huisdier graag. Genezing op afstand(distant healing) is ook van toepassing omdat alles raakt en niets raakt.

 

Het leven is een mooi avontuur, geniet ervan !!!! Ciao!

  Avalor ( Lorenza Avanzato)

avalor-transparent-for-color-bk.png
What is Reconnective Healing

Wat is Reconnective Healing?

6_GTWO_Practitioner_Logo.png

Reconnective Healing is de nieuwe Energie, Licht en Informatie van onze planeet. Het is een sterk ontwikkelde vorm van energie interactie die continu onze gezondheid, balans en kwaliteit van leven, verbetert, met oneindige vrijheid
en uitgebreid bewustzijn. Het bevordert ons vermogen om onszelf te genezen en de levens van anderen te beïnvloeden.
Reconnective Healing wordt door de hedendaagse wetenschap erkend als de Reconnective Healing-frequenties en bestaat uit dit nieuwe, allesomvattende spectrum van energie, licht en informatie. Deze trillingsfrequenties omvatten de energiesystemen en voordelen van alle technieken voor energiegenezing, en zijn toch toegankelijk zonder ingewikkelde
stappen, procedures of rituelen ... en kan door iedereen worden geleerd.


Het is tastbaar, meetbaar ... Je kunt het echt voelen!


Reconnective Healing geeft je toegang tot een innerlijk bewustzijn met een trillingsresonantie die kracht, denkvermogen, wijsheid, emotionele stabiliteit en fysieke vitaliteit bevordert. Wanneer je toegang krijgt tot dit spectrum van energie, dit licht en informatie, creëert het een reeks gebeurtenissen die alle aspecten van uw leven aanzienlijk kunnen verbeteren - gezondheid, carrière, relaties, overvloed ... Een schijnbaar onbereikbaar potentieel wordt realiteit.

 

Reconnect your life! 

And more...

Foto1.jpg

Ken je de Belgische Reconnective Healing practitioners al? Surf naar onze website en je vindt ze allemaal op een rijtje! Binnenkort stellen we ze één per één aan jullie voor! Like onze pagina en stay tuned!
Info: www.reconnexion-reconnectie.be

Foto2.jpg

Reconnective Healing is an energy rebalancing modality which, without any contact between the practitioners and the clients, restores the personal energy balance. Its Frequencies are wide in range, they work on the whole energy field of the receiver by making the vibrational levels of their personal energy coherent. This allows the elimination of all that is dissonant from this balance and promotes well-being at all levels of Being, restoring the original perfect natural state.
The benefits can manifest themselves on a mental, emotional, physical, spiritual, psychological, relational level, clearly improving the progress of one’s life and making it more fluid and natural.
The Reconnective Healing Frequencies work from the beginning of the session and continue to work for a long time after the end of the session. Sessions can be facilitated on people of all ages, on children, on pregnant women and also on plants and animals...
More info on
www.reconnexion-reconnectie.be

Services

Diensten

Reconnective Healing sessie

6_GTWO_Practitioner_Logo.png

Reconnective Healing is een heel ontspannende ervaring: je mag gaan liggen of op een stoel zitten met al je kleren aan, behalve de schoenen. Met gesloten ogen zul je ontspannen en je overgeven aan het Universum. Ik zal je verbinden met de Reconnective Healing-energie zonder enig lichaamscontact. Je zult ontspannen en uiteindelijk een staat van zegen ervaren als in een diepe meditatie! De intelligentie van de Reconnective Healing-energie zal me leiden waar het meer nodig is ... Een zachte aanraking op je schouder zal je laten weten dat de sessie is beëindigd.

Duurtijd: de Reconnective Healing-sessie duurt ongeveer 50 tot 60 minuten.
Tarief: 75 Euro/sessie

 

Normaal zijn 3 aansluitende sessies nodig om veel "dingen" te verplaatsen, eventueel gevolgd door een paar meer in de toekomst ....
Reconnective Healing is geen vervanging voor medische behandelingen.

6_GTWO_Practitioner_Logo.png

Distant Healing sessie

Aangezien Reconnective Healing een kwantummodulariteit is, speelt afstand eigenlijk geen rol bij de ervaring van het licht, energie en informatie-uitwisseling. Het effect van persoonlijke en verre genezing is altijd hetzelfde. Energie, frequenties en golven hebben geen geografische grenzen.
De persoon die de genezing ontvangt, ontspant zich om de gelukzaligheid tijdens de sessie te ervaren.

Duurtijd: sessie voor Reconnective Healing op afstand duurt ongeveer 50 minuten.
Tarief: 75 Euro/sessie   Betaling kan ook worden gedaan via PayPal:

PayPal ButtonPayPal Button

Bijkomende Diensten

 - Access Consciousness Bars sessie

 - Access Energetic Facelift sessie

 - Access ESSE sessie

- Reiki Healing

- Bush Flower bloesems, Bach bloesems, etc.

- Schüssler Salts advies

- Holistic Pulsing sessie

- Channeling

- Etherische oliën

Tarief:  Van 30 tot 65 Euro, afhankelijk v/d dienst.

zz-wa3-logo.gif
esse.png
Access_bars_logo.jpg
australian-bush-flower-esse.jpg

Getuigenissen

De ervaring van mijn eerste Reconnective Healing-sessie was zeer positief. Geen aanraking van het lichaam, niet praten, alleen ontvankelijk zijn voor wat er ook komt.
Ik voelde me niet goed omdat ik erg verkouden was en ik kwam net van een dringende tandartsafspraak voor het behandelen van een tandabces.
Tijdens de sessie voelde ik mijn neus opengaan zodat ik weer door mijn neus kon ademen en de tandpijn ook sterk afnam. Mijn zwakke plek al jaren zijn mijn darmen, en ik voelde ze veel bewegen tijdens de sessie.
Achteraf voelde ik me zo op mijn gemak, in vrede met mezelf, veel lichter van binnen.
Je gaat gewoon met de stroom mee en maakt je geen zorgen meer over de kleine dingen.
Zelfs grote problemen geven je minder zorgen, omdat het lijkt alsof je weet dat er een antwoord voor je klaar staat wanneer dat nodig is.
Ik was blij verrast toen ik in de spiegel keek: mijn gezicht was meer open en mijn ogen waren groter ... Lorenza is een zeer oprechte en professionele genezer en je bent in goede handen bij haar. Dus ik stel voor om het eens te proberen en te zien hoe je het zelf ervaart.

— Patricia

Contact info

Lorenza Avanzato (Avalor)

Valvekenstraat 81/b
2275 Lille (Belgium)

BTW BE 0645.673.966
     +32(0)468 28 26 19

       avalor@reconnectyourself.be

www.reconnectyourself.be

  • Facebook Social Icon

Contactformulier:

Bedankt! Bericht verzonden.

Contact
bottom of page